få tummen ur ****

Ska jag. Håller på att bli galen på jobbet.. på riktigt.. det är så sjuka grejer som händer där så jag ibland undrar om det verkligen är den rika landet Norge jag lever i!
Imorgon blir det till att börja ringa runt! Jag har inte så höga krav på jobb nu. Typ ett. Jag ska kunna vara ledig de kvällar det är träning. Men det är allt. Jag vill faktiskt spela igen! De senaste träningarna jag har varit på har varit jobbiga, men så himla roliga! Jag längtar till se cuper som e på gång! Nu börjar det!
Har idag introducerat Ida och Evelina (Oskars syster och hennes kompis som tagit över våran gamla lght) till krönsj! Sjukt kul träning idag alltså! Va skapligt trött bara, söndagar har inte varit dagen för träning innan..
Som ni märker har jag inget djupt eller genomtänkt att dela med mig av. Lite tomt i huvudet. Nä nu ljög jag. Men det som pågår just nu är inte vad jag kan sätta ord på än.. men det kommer.. kanske..
Kan säga dock att jag mår väldigt bra, i enkelheten av att sitta hemma framför tvn, Oskar lagar lite mat, i det nya hemmet. Känner ro här på ett annat sätt. Och det är skönt!

dokumentärer..

är nog inte så bra för mig egentligen.. har lyssnat på lasermannen, diskoteksbranden, spårvagnsolyckan, pedofilskandalen i belgien, farcgerillan och fler. Med fler menar jag tex de som varit "värst"
den om patent på medicin.. den sanningen är en jag inte riktigt klarar.. den om Rodney King och ett rättsystem som var ett skämt, och detta i det stora fina landet Amerika..
Jag blir galen på att jag inte kan göra ett blajj åt vad som händer. Jag blir förbannad när patentlagen ser till att större delen av AIDS smittade i fattiga länder dör för de har satt ett högt pris på medicinerna. När andra som tillverkat samma medicin, har tillverkat dom till en bråkdel av de priset. Man vet detta, men bryr sig inte.
Jag blir galen.
Men annars mår jag bra. 31 övertidstimmar på en vecka, en flytt en flyttstädning, hämting av garderober och byråer på olika ställen, och på högsta våningen naturligtvis. Jag är trött. Mycket mycket trött. Och jag ska pallra mig ut och söka nya jobb i veckan. Jag vill inte jobba kvar där jag är. Det är okej, men jag vill han nåt annat. Nåt som är närmre hem...
Jag får mina vanliga psykbryt och mina vanliga "duuu är inte käääär i mig" *snyft snyft* utbrott.
Och Oskar blir tokig och slår mig numera, eller kastar saker på mig, när jag säger nåt korkat. (alltså inte hårt, för den som trodde det så känner ni uppenbarligen inte mig och Oskar). Så.
over and out

RSS 2.0